Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR Business Partner

Plaatsingsdatum 26-10-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Veendam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -
Afdeling

Binnen HR werken we samen om de vitale, lerende en presterende organisatie van Avebe mede te ontwikkelen in verschillende aandachtsgebieden. Hierbij worden de HR-businesspartners gefaciliteerd door specialisten op het gebied van arbeidsvoorwaarden, vitaliteit en learning & development en het centrale HR Servicecenter. De HR businesspartner Group draagt bij aan de realisatie van businessdoelstellingen door het inzetten van HR-interventies voor de stafafdelingen Finance, HR, Communicatie, Legal, Agro/Averis en Innovations.

Functie

De HR-businesspartner is verantwoordelijk voor de realisatie van het HR-jaarplan en de daarbij behorende KPI’s. Daarnaast draagt hij/zij bij aan het vorm geven van HR-beleid en HR brede programma’s zoals Strategische personeelsplanning. Group is een onderdeel van Avebe dat vooral bestaat uit professionals/specialisten die ondersteunend zijn aan het primaire proces. Het accent ligt op talentontwikkeling en de Employee-journey met betrekking tot duurzame inzetbaarheid. De samenwerking met RUG en Hanzehogeschool vanuit het Innovatiecentrum is een belangrijke pijler in de arbeidsmarktmarketing voor Avebe. In het onderhouden van relaties en het organiseren van HR-events wordt vanuit de HR-businesspartner een proactieve rol verwacht.

 

Bedrijf

Avebe is een internationale coöperatie gericht op zetmeelaardappelen en speelt wereldwijd een hoofdrol in de vermarkting, ontwikkeling en productie van aardappelzetmeel en aardappeleiwit. Avebe haalt alles eruit wat er in zit; op het gebied van aardappelzetmeel is het bedrijf absolute marktleider. De positie van Avebe in hoogwaardige aardappeleiwitten wordt op dit moment verder uitgebouwd. Avebe heeft zich tot doel gesteld om op een duurzame wijze te werken aan een voortdurende verbetering van het rendement voor haar leden. De kracht van Avebe ligt in het vermogen de diversiteit van de aardappel te vertalen naar onderscheidend vermogen voor haar klanten, die wereldwijd gevestigd zijn. De strategie van Avebe richt zich op een viertal belangrijke pijlers: Marktgerichtheid, Duurzaamheid, Innovatie en Kostleiderschap. Kernwaarden van Avebe zijn: respect, nemen van verantwoordelijkheid en voortdurend openstaan voor ontwikkeling.


Kerntaken en verantwoordelijkheden ​

 • Duurzame inzetbaarheid
 • Strategische Personeelsplanning
 • Recruitment
 • Talentmanagement
 • Organisatieontwikkeling
 • Projectmanagement
 • Advisering
 • Stakeholdermanagement
 • Verantwoordelijk voor HR-jaarplan en bijbehorende KPI's

Functie-eisen​

 • WO-niveau bedrijfskunde, economie of arbeidsrecht
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een HR-businesspartner rol

Competenties​

 • Samenwerken
 • Probleemanalyse
 • Overtuigingskracht
 • Resultaatgerichtheid
 • Omgevingsbewustzijn

Aanbod

Een uitdagende baan in een dynamische omgeving met interessante doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van vakgerichte opleidingen. Avebe biedt een concurrerend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, heeft een eigen CAO en een goede pensioenregeling. Er is een goede verhuis- en verblijfskostenregeling voor kandidaten van buiten de regio Noord-Nederland.


Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Giena Klaassens, HR director Group/Innovations/Commerce, tel. 06-29595347.

Solliciteren

Solliciteren kan via deze website. De uiterlijke reactiedatum is 8 november 2018. Sollicitatiegesprekken voor deze functie zijn gepland op 9 november 2018.

Een assessment en social media check maken onderdeel uit van de procedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Groningen
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon HR Servicecenter

Vestigingsplaats

Solliciteer