Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR Business Partner voor Avebe in Gasselternijveen

Plaatsingsdatum 06-12-2017 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Gasselternijveen Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -

Voor onze productielocatie Gasselternijveen komen we graag in contact met een HR Business Partner. Wij zoeken een nieuwe collega die vanuit de HR strategie bijdraagt aan de resultaten van de business van Avebe.

Avebe is een internationale coöperatie gericht op zetmeelaardappelen en speelt wereldwijd een hoofdrol in de vermarkting, ontwikkeling en productie van aardappelzetmeel- en aardappeleiwit.
Avebe haalt alles eruit wat er in zit; op het gebied van aardappelzetmeel is het bedrijf absolute marktleider. De positie van Avebe in hoogwaardige aardappeleiwitten wordt op dit moment verder uitgebouwd. Avebe heeft zich tot doel gesteld om op een duurzame wijze te werken aan een voortdurende verbetering van het rendement voor haar leden.

De kracht van Avebe ligt in het vermogen de diversiteit van de aardappel te vertalen naar onderscheidend vermogen voor haar klanten, die wereldwijd gevestigd zijn. De strategie van Avebe richt zich op een viertal belangrijke pijlers: Marktgerichtheid, Duurzaamheid, Innovatie en Kostleiderschap. Kernwaarden van Avebe zijn: respect, nemen van verantwoordelijkheid en voortdurend openstaan voor ontwikkeling.

Functie

De afdeling: De HR businesspartner is verantwoordelijk voor een van de domeinen binnen HR, de site Gasselternijveen. Je rapporteert aan de HR Director Operations.

De functie :We zoeken een HR-business partner met een goede business sense met het juiste inzicht op de afhankelijkheid tussen mensen en organisatie doelen. Je verbindt de HR strategie aan de jaarplannen van de site, zodat de site in staat wordt gesteld de businesstargets te realiseren. Daarbij word van je verwacht dat je integraal meedenkt over de gewenste richting, dat je oplossingen aandraagt die gebaseerd zijn op data en dat je daarbij out of the box oplossingen aandraagt. Je bent de co-piloot bij de gewenste organisatieveranderingen met de nadruk op structuur, bemensing, leiderschap en gedrag, cultuur en implementatie.

Je bent de change agent voor het lijnmanagement door het ontwerp en adequate veranderingsprocessen voor te bereiden, te faciliteren en te ondersteunen.

Je initieert teamsessies en overige bijeenkomsten over diverse onderwerpen samen met het management om er zeker van te zijn dat de medewerkers volop worden betrokken.

Je coacht het management zodat de leadership-performance wordt versterkt. Daarbij bouw je aan een stevige relatie met het management als betrouwbaar adviseur, je intervenieert en corrigeert daarbij op gedrag.

Vanuit je business sense ben je in staat om zowel strategisch mee te denken en operationeel vorm te geven aan de juiste HR-activiteiten die toegevoegde waarde creeren voor de business.

Aanbod

Avebe biedt een concurrerend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, heeft een eigen CAO en een goede pensioenregeling
Een uitdagende baan in een dynamische omgeving met interessante doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van vakgerichte opleidingen
Er is een goede verhuis- en verblijfskostenregeling voor kandidaten van buiten de regio Noord-Nederland.

Kandidaat
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting HR en/of Bedrijfskunde en minimaal 5 jaar ervaring als HR business partner binnen een zeer dynamische organisatie;
  • Je bent een energieke persoonlijkheid met een gezonde drive om dingen gerealiseerd te krijgen;
  • Je bent in staat de grote lijnen te zien, maar hebt ook een goed gevoel voor detail;
  • Je vindt het uitdagend om met mensen, projecten en processen bezig te zijn en bent analytisch en pragmatisch;
  • Je hebt een goede kennis van en tevens ervaring met het werken met een CAO, arbeidsrecht, arbeidstijdenwet en medezeggenschap (OR);
  • Verder beschik je over uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden, waardoor je een juist gevoel voor verhoudingen hebt en anderen weet te adviseren en te overtuigen;
  • Je hebt empathie en een resultaatgerichte instelling
  • En je hebt duidelijke ideeën wat HR zou moeten doen in de nieuwe wereld en je hebt er zin in om dat samen met ons te realiseren!

De werving- en selectieprocedure van deze vacature loopt via YER. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met consultants Natasja Turksma of Leo de Bruin, via telefoonnummer

+31 (0)621134651 of +31 (0)6 11495797.

 

 

 
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Drenthe
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon HR Servicecenter

Vestigingsplaats

Solliciteer