Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Specialist customer questionnaires

Plaatsingsdatum 27-09-2017 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Veendam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris -

In verband met het vertrek van een collega is er bij Avebe een vacature ontstaan voor de functie van specialist customer questionnaires. De afdeling Product Line Management is op dit moment gevestigd in Veendam en gaat in 2018 verhuizen naar de Zernike Campus te Groningen.Avebe is een internationale coöperatie gericht op zetmeelaardappelen en speelt wereldwijd een hoofdrol in de vermarkting, ontwikkeling en productie van aardappelzetmeel- en aardappeleiwit.
Avebe haalt alles eruit wat er in zit; op het gebied van aardappelzetmeel is het bedrijf absolute marktleider. De positie van Avebe in hoogwaardige aardappeleiwitten wordt op dit moment verder uitgebouwd. Avebe heeft zich tot doel gesteld om op een duurzame wijze te werken aan een voortdurende verbetering van het rendement voor haar leden.

De kracht van Avebe ligt in het vermogen de diversiteit van de aardappel te vertalen naar onderscheidend vermogen voor haar klanten, die wereldwijd gevestigd zijn. De strategie van Avebe richt zich op een viertal belangrijke pijlers: Marktgerichtheid, Duurzaamheid, Innovatie en Kostleiderschap. Kernwaarden van Avebe zijn: respect, nemen van verantwoordelijkheid en voortdurend openstaan voor ontwikkeling.

 

Functie

De afdeling Product Line Management houdt zich bezig met het continu verbeteren van de match tussen Avebe’s product portfolio en de behoefte vanuit de markt. Avebe ziet dat voedingsklanten steeds vaker questionnaires toesturen die moeten worden ingevuld en ondertekend. De specialist customer questionnaires is dé specialist ten aanzien van vragen gesteld door klanten in (vaak) uitgebreide questionnaires. Deze specialist is verantwoordelijk voor de professionalisering, stroomlijning, beantwoording en documentatie van de klantenquestionnaires voor alle voedingslijnen. Vanuit zijn rol informeert en spart de specialist customer questionnaires proactief met collega’s om uniformiteit richting de klant te bevorderen. Tevens is deze specialist in staat op basis van kennis en kunde te sparren en discussiëren met klanten over de gevraagde gegevens, met behoud van de relatie.
Kerntaken en verantwoordelijkheden:

 • Beoordelen, beantwoorden en verwerken van customer questionnaires;
 • Verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de informatie en de toegankelijkheid van deze informatie (master data management system);
 • Professionalisering van het proces rondom customer questionnaires, waaronder uniformiteit en documentatie;
 • Identificeert en evalueert bottle necks en initieert verbeterprogramma’s t.a.v. productdocumentatie;
 • Kritisch inhoudelijk discussiëren binnen de Avebe organisatie en met klanten, met behoud van klantrelatie;
 • In staat organisatiebreed te communiceren en proactief te informeren.


Aanbod


Wij zoeken voor Avebe medewerkers die zich herkennen in de ambities en kernwaarden en met passie en energie willen bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen. Avebe biedt een concurrerend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, heeft een eigen CAO en een goede pensioenregeling. Een uitdagende baan in een dynamische omgeving met interessante doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Kandidaat

 • Kennis en competenties HBO/WO levensmiddelentechnologie;
 • Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de foodindustrie;
 • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving waaronder FSSC 22000;
 • Onafhankelijkheid;
 • Vasthoudendheid;
 • Kwaliteitsgericht;
 • Overtuigingskracht;
 • Conceptueel denken;
 • Voortgang bewaken.

   

 

De werving- en selectieprocedure van deze vacature loopt via YER. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met consultants Natasja Turksma of Leo de Bruin, via telefoonnummer

+31 (0)621134651 of +31 (0)6 11495797.


Klik hier om te solliciteren.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Groningen
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Esther Benard

Vestigingsplaats

Solliciteer