Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage of afstuderen?

Plaatsingsdatum 02-02-2017 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Veendam en omstreken Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Stage
Uren 0 - 40 Salaris -

Avebe is een wereldwijd aardappelzetmeelbedrijf en maakt en verkoopt industriële halffabricaten op basis van aardappelen voor toepassingen in voeding, veevoer, papier, bouw, textiel en kleefstoffen. AVEBE mag zich internationaal marktleider noemen in hoogwaardige toepassingen van aardappelzetmeel. Productielocaties bevinden zich in Nederland, Duitsland en Zweden. AVEBE heeft een internationaal verkoop- en distributienetwerk met vestigingen in Europa, Midden Oosten en Zuidoost Azië. Ons succes smaakt naar meer. Daarom versterken we ons team graag met jouw talent, passie en energie.

 

Stagiair(e) of Afstudeerder

 

AVEBE biedt jou de kans je vaardigheden in de praktijk te trainen en je theoretische kennis toe te passen in je stageperiode of tijdens je afstudeeropdracht. Naast de ontwikkeling van je vakbekwaamheid, ontwikkel je ook je individuele ontwikkelpunten en je sociale vaardigheden. Jouw stage of afstudeeropdracht is uitdagend en gericht op jouw leerdoelen en de toegevoegde waarde voor AVEBE. Je wordt goed begeleid en je zal een onderdeel vormen van het team waarin je werkzaam bent. AVEBE zoekt dan ook regelmatig stagiairs/afstudeerders uit elke richting en van elk niveau die onze kernwaarden met ons willen delen.

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Solliciteer dan door op onderstaande knop te drukken. Graag ontvangen we van jou een goede motivatie, je CV en een omschrijving van de stage-eisen vanuit school. Op basis hiervan wordt je stage-/afstudeerverzoek in behandeling genomen. Deze behandeling duurt minimaal 14 dagen, waarna je bericht krijgt over de mogelijkheden van jouw stageverzoek.

Deze vacature is alleen bedoeld voor stages en afstudeeronderzoeken. Voor overige functies worden open sollicitatiebrieven niet in behandeling genomen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Groningen
Trefwoorden MBO, HBO, WO, Techniek, Bedrijfskunde, Chemische technology, Levensmiddelen technology, Human Resource Management, Finance, Marketing

Contactgegevens

Contactpersoon Henk Leutscher
Solliciteer