Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Teamleiders gezocht voor Avebe in Ter Apelkanaal

Plaatsingsdatum 15-09-2017 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Ter Apelkanaal Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Teamleiders gezocht voor Avebe in Ter Apelkanaal.

Avebe is een internationale coöperatie gericht op zetmeelaardappelen en speelt wereldwijd een hoofdrol in de vermarkting, ontwikkeling en productie van aardappelzetmeel- en aardappeleiwit.
Avebe haalt alles eruit wat er in zit; op het gebied van aardappelzetmeel is het bedrijf absolute marktleider. De positie van Avebe in hoogwaardige aardappeleiwitten wordt op dit moment verder uitgebouwd. Avebe heeft zich tot doel gesteld om op een duurzame wijze te werken aan een voortdurende verbetering van het rendement voor haar leden.

De kracht van Avebe ligt in het vermogen de diversiteit van de aardappel te vertalen naar onderscheidend vermogen voor haar klanten, die wereldwijd gevestigd zijn. De strategie van Avebe richt zich op een viertal belangrijke pijlers: Marktgerichtheid, Duurzaamheid, Innovatie en Kostleiderschap. Kernwaarden van Avebe zijn: respect, nemen van verantwoordelijkheid en voortdurend openstaan voor ontwikkeling.Functie

De locatie Ter Apelkanaal is verdeeld in drie productieafdelingen. In verband met een verdere organisatieontwikkeling zijn we voor twee van de drie productieafdelingen op zoek naar meerdere daadkrachtige Teamleiders. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de output van je eigen lijn én voor de ontwikkeling van jouw team bestaande uit circa 15 operators. Je haalt continu het beste uit jouw team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen en handhaven van doelstellingen m.b.t. veiligheid, kwaliteit, ARBO, milieu en productie. Je hebt hiertoe een initiërende en leidende rol in de driehoek productie – maintenance – procestechnologie.

Aanbod

Een uitdagende baan in een dynamische omgeving met interessante doorgroeimogelijkheden waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van vakgerichte opleidingen. Avebe biedt een concurrerend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, heeft een eigen CAO en een goede pensioenregeling. Er is een goede verhuis- en verblijfskostenregeling voor kandidaten van buiten de regio Noord-Nederland.

Kandidaat

- HBO werk- en denkniveau;
- Relevante leidinggevende ervaring in procesindustrie.De werving- en selectieprocedure van deze vacature loopt via YER. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met consultants Natasja Turksma of Leo de Bruin, via telefoonnummer

+31 (0)621134651 of +31 (0)6 11495797.


Klik hier om te solliciteren.

 Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Groningen
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon HR Servicecenter

Vestigingsplaats

Solliciteer